Gala premiilor Oscar nu a avea nici în 2020 un prezentator

Lifestyle

Gala de decernare a premiilor Oscar nu va avea nici în acest an un prezentator principal, a anunţat, miercuri, preşedintele ABC Television Entertainment, Karey Burke.

“Permiteţi-mi să confirm acest lucru acum. Împreună cu Academia (de Film) am decis că nu va exista o gazdă tradiţională anul acesta”, a declarat Karey Burke, citat de Reuters.

În 2019 a fost prima dată în 30 de ani, când Oscarurile nu au avut o gazdă. Kevin Hart fusese anunţat, însă a renunţat în urma scandalului creat în jurul unor mesaje homofobe publicate online de el în urmă cu câţiva ani.

Cu toate acestea, audienţa Galei din 2019 a fost mai crescută faţă de cea din 2018, ajungând la aproximativ 30 de milioane de telespectatori.
Nominalizările pentru cea de-a 92-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar vor fi anunţate pe 13 ianuarie 2020.

„Ne aşteptăm că vom avea un set de nominalizări foarte comercial şi multe elemente ne-au făcut să credem că vom avea din nou un show foarte distractiv”, a spus Burke.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 9 februarie, la Los Angeles și vor fi transmise în direct de la Dolby Theatre din Hollywood la ABC TV. Programul este difuzat în peste 225 de țări și regiuni.

Producătoarele galei vor fi Lynette Howell Taylor şi Stephanie Allain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *