Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi şi-a lansat cartea „Campionii creează campioni”

Lifestyle

Gheorghe Hagi , managerul tehnic al echipei FC Viitorul, și-a lansat sâmbătă la Mamaia, cartea „Campionii creează campioni”, care prezintă conceptul tehnic creat, dezvoltat și pus în practică de cel care a condus echipa constănțeană într-un deceniu spre câștigarea trofeelor celor mai importante din fotbalul românesc: campionatul, Cupa și Supercupa.

Hagi a explicat, cum i-a venit idea să scrie această carte şi a dezvăluit anumite lucruri despre conceptul său legat de fotbal.

„Cartea e o variantă şi o interpretare de a juca fotbal. Aşa gândim noi şi am crezut de cuviinţă să rămână în carte ideea mea despre cum văd eu fotbalul. În carte, detaliile sunt în buzunar la fiecare, persoana decide, persoana face, cu toţii învăţăm sistemele, toţi facem lucruri, dar sunt detaliile care fac diferenţa şi alea nu ai cum să le scrii, nici să le dai.

E doar un ghid de a face lucrurile de la început până la sfârşit. Dar, atenţie, trebuie, cum era în strategie, timp, tineri, talentaţi, trebuie să selectezi bine”, a declarat Gheorghe Hagi.

Pe lângă Gheorghe Hagi au mai vorbit președintele Academiei Hagi, Paul Peniu și președintele FC Viitorul, Gică Popescu.
„Eu nu ştiu un antrenor care să aibă această generozitate, să vină să împărtăşească cu lumea, cu lumea fotbalului, cu antrenorii, aceste secrete, care ţin de know-how-ul personal, ţin de viziunea lui. Filosofia lui Gică este de atac. Sunt antrenori care consideră că prima dată trebuie să te aperi. Aici ţine de viziunea personală a fiecărui antrenor”, a spus Gică Popescu.

La finalul evenimentului, Hagi s-a fotografiat cu cei prezenți și le-a oferit autografe.

Cartea „Campionii Creează Campioni” va putea fi achiziționată începând de săptămâna viitoare din magazinul oficial al clubului situat în Complexul Academiei Hagi, conform, fcviitorul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *