gica popescu

Gică Popescu – “stadioanele vor fi gata pentru EURO 2020”

Actualitate Social

Gică Popescu, consilierul premierului,a declarat, luni, într-o conferință de presă, că stadioanele vor fi date în folosință în timp util, pentru Campionatul European de Fotbal -Euro 2020, în ciuda știrilor conform cărora campionatul s-ar putea muta în altă țară. Fostul forbalist a vorbit și despre metode prin care să fie mascate anumite lucrări neterminate.

”Dorim ca aceste stadioane să fie gata și vor fi gata pentru EURO 2020. Chiar dacă nu vor fi gata în totalitate și vor fi gata în proporție de 90%, dacă vom avea de pus două prosoape, trei ghivece și trei cearceafuri, asta nu înseamnă că nu vor fi folosite pe durata întregului Campionat European.

Acesta este manualul pe care Guvernul României l-a prezentat în primăvara lui 2014 către UEFA, în baza căruia ne-au fost acordate organizarea celor patru meciuri. Trei în grupă și unul în optimile de finală. În acest manual nu este prevăzută calea ferată. Primul studiu de fazabilitate a fost terminat în 2008 și acest proiect a stat undeva în sertar până în 2018, când noi l-am preluat în comitetul interministerial și am zis să putem să facem încă un obiectiv având ca și motiv EURO 2020”, a declarat fostul fotbalist Gheorghe Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *