Sărbătoarea tuturor strigoilor

Halloween-ul românesc – “Sărbătoarea tuturor strigoilor” la Castelul Bran

Lifestyle

În perioada 22 – 30 noiembrie 2019, la Castelul Bran va avea loc „Sărbătoarea tuturor strigoilor”, care are rolul de a alunga toate relele şi spaimele anului care se încheie şi pentru a pregăti sărbătorile de iarnă, când Anul Nou va bate la uşă.

Vedeta sărbătorii va fi usturoiul, cu care vor fi întâmpinaţi toţi vizitatorii, atât în Castelul Bran, în magazine şi în Parcul Regal, cât şi la Restaurantul Castelului, în fiecare farfurie. Aici se vor găti bucate alese, de sezon, printre care: supă cremă de dovleac cu curry, plăcintă cu fructe de toamnă şi anason, pulpă de raţă cu linte neagră şi piure de sfeclă roşie, iuţită cu hrean. Pentru curaj, vor sta la loc de cinste vinurile Chateau Bran şi tăriile de Bran, iar ca leac pentru răcelile de sezon, ceaiul cu usturoi.

În data de 30 noiembrie 2019, turiștii care poartă numele Sfântului Andrei pot vizita gratuit Castelul Bran, în baza unui act de identitate. Iar seara, de la ora 18.00, sunt invitați la o cină la Restaurantul Castelului, unde sunt așteptați cu un meniu special, de sărbătoare. Rezervările se fac la telefonul 0749121120.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *