Linie directă de autobuz între Gara Braşov şi baza pârtiilor din Poiana Braşov

Lifestyle

Iubitorii sporturilor de iarnă care aleg să meargă cu Trenurile Zăpezii la Braşov vor putea folosi începând de astăzi, 18 ianuarie 2022, linia 100 de autobuz – Poiana Expres, pentru a ajunge de la gară la baza pârtiilor din Poiana Brașov, potrivit unui comunicat de presă.

Primăria Braşov a prelungit traseul autobuzelor de pe linia 100 până la Gara Braşov. Programul de circulaţie a autobuzelor de pe această linie este adaptat sosirilor şi plecărilor trenurilor din direcţia Bucureşti – Ploieşti, zona din care vin majoritatea turiştilor. Costul călătoriei este de 6 lei şi se poate plăti atât la casele de bilete din staţiile de autobuz, cât şi electronic prin aplicaţia 24 Pay.

Durata scurtă a călătoriei cu Trenurile Zăpezii de 2 ore, respecitv 2 ore şi 20 de minute dinspre Capitală spre Braşov şi invers, combinată cu oferta de transport cu autobuzul reprezintă o alternativă rapidă şi verde la aglomeraţia din traficul de pe Valea Prahovei. Noua linie de autobuz facilitează, de asemenea, sosirea rapidă şi gata de distracţie pe cele mai bune pârtii din Poiana Braşov.

Vă reamintim că, până la 28 februarie 2022, vă puteţi bucura de reduceri tarifare atractive de 25% de luni până joi prin oferta Trenurile Zăpezii disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la:
– 0219521 – INFO CFR (trafic intern).
– numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secţiunea INFORMAŢII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/
– în aplicaţia TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informaţii tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

– pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările Bucureşti Nord, Aeroport Henri Coandă, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.
– pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.
– la personalul nostru din staţii.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament faţă de societate în sensul garantării accesibilităţii pentru toate categoriile de cetăţeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *