Loteria Română ar putea introduce pariurile cu cotă fixă și pariurile sportive online

Lifestyle

Pariurile în cotă fixă şi pariurile sportive online ar putea fi introduse în portofoliul de produse al Loteriei Române, în acest sens fiind lansat deja un anunţ public internaţional pe site-ul companiei, a anunţat Loteria Română.

„Loteria Română are în vedere reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă şi introducerea pariurilor sportive online. În acest sens s-a lansat un anunţ public internaţional pe site-ul Loteriei Române. Anunţul a fost transmis şi către cele mai importante asociaţii internaţionale de profil The European Lotteries şi World Lottery Association, precum şi către reviste internaţionale de specialitate”, se arată într-un comunicat al Loteriei.

“Pariurile sportive în cotă fixă ocupă un loc important pe piața jocurilor de noroc internațională, iar în țara noastră, în ultimii ani, se înregistrează o creștere semnificativă a acestui sector.

Loteria Română are cea mai însemnată tradiție pe piața jocurilor de noroc din țara noastră și avem o experiență importantă în organizarea pariurilor sportive, fiind printre primii organizatori de pariuri în cotă fixă.

Reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cota fixă reprezintă un răspuns la așteptările jucătorilor Loteriei Române și, totodată, încă o etapă în dezvoltarea companiei, care este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața jocurilor de noroc.

Potrivit anunțului public internațional, operatorii de jocuri de noroc interesați să colaboreze cu C.N. Loteria Româna S.A. pentru exploatarea jocurilor de noroc de tip pariuri în cotă fixă și pariuri sportive online, sunt rugați să depună propunerile de conlucrare/colaborare până la finalul lunii ianuarie 2022”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *