Madonna

Madonna noul album – „Madame X”

Lifestyle

Madonna prezintă noul album “ Madame X“ printr-un videoclip publicat pe Instagram.

“Am decis să îmi intitulez albumul «Madame X»… Madame X este un agent secret care călătorește în jurul lumii, își schimbă identitățile, luptă pentru libertate, aduce lumină în locuri întunecate. Ea este un instructor de cha cha, un profesor, un șef de stat, o menajeră, un călăreț, un deținut, o studentă, o călugăriță, o cântăreață de cabaret, o sfântă, o prostituată”, a afirmat cântăreața.

Cântăreața americană pe numele său Madonna Louise Ciccone, a confirmat că lucrează la un nou album din octombrie 2018. Acesta este primul lansat după cel din 2015, “Rebel Heart”. Noul album va fi promovat printr-un turneu, primul după trei ani de pauză.

Popstarul va susține un recital în finala ediției de anul acesta a concursului muzical Eurovision, care va avea loc pe 18 mai, la Tel Aviv, în Israel. Recitalul ei a fost confirmat de reprezentanții companiei Live Nation Israel, care au afirmat că artista va cânta două piese, inclusiv una de pe viitorul ei material de studio.

Artista va fi invitat special în schimbul unui onoriariu uriaș. Potrivit ziarului israelian haaretz.com, suma a fost oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian Sylvan Adams.

Aceasta nu va fi prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012, vizitând Israelul și cu alte ocazii, datorită interesului ei pentru Cabala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *