Melania Trump – ultimul mesaj înainte de a părăsi Casa Albă

Externe

Prima Doamnă a Stetelor Unite, Melania Trump a transmis un mesaj oficial cu doar câteva zile înainte de a părăsi Casa Albă.

În mesajul postat inițial pe site-ul oficial al Casei Albe și distribuit ulterior pe Twitter, Melania Trump condamnă violențele de la Cpitoliu și îi îndeamnă pe americani să se concentreze asupra a ceea ce îi unește și nu asupra a ceea ce îi dezbină.

Mesajul Melaniei Trump:
„Precum voi toți, am reflectat la anul ce a trecut și la felul în care inamicul invizibil, Covid-19, a pus stăpânire pe frumoasa noastră țară. Toate Națiunile au experimentat pierderea celor dragi, pierderi economice, și consecințele negative ale izolării.

Ca Prima Doamnă, a fost o inspirație să asist, în mod direct, la sacrificiile pe care reprezentanții marii noastre Națiuni au fost dispuși să le facă unul pentru celălalt, mai ales în situații de maximă vulnerabilitate.

Deseori, m-am regăsit purtând poveștile altora în inima mea. Cel mai recent, în inima mea se află poveștile celor care urmează: Veteranii Forțelor Aeriene, Ashli Babbit, Benjamin Philips, Kevin Greeson, Rosanne Boyland, și Ofițerii de Poliție ai Capitoliului, Brian Sicknick și Howard Liebengood. Mă rog pentru familiile lor și le doresc să fie puternici în această perioadă dificilă.

Sunt dezamăgită și întristată de ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Găsesc rușinoase acuzațiile și atacurile la persoană ce mi-au fost aduse în legătură cu aceste evenimente tragice, din partea unor persoane care vor să fie relevante și au o agendă. Această perioadă este strict despre vindecarea acestei țări și a cetățenilor ei. N-ar trebui folosită drept mijloc pentru câștig personal.

Națiunea noastră trebuie să se vindece în mod civilizat. Să nu înțelegeți greșit: condamn în mod absolut violența de la Capitoliu. Violența este inacceptabilă.

Ca cetățean american, sunt mândră de libertatea noastră de exprimare fără să fim condamnați. Este unul dintre fundamentele supreme pe care America este construită. Mulți au făcut sacrificiul suprem pentru a proteja acest drept. Ținând cont de asta, rog cetățenii americani să se oprească un moment și să privească lucrurile din toate punctele de vedere.

Implor pe toată lumea să oprească violența, să nu aibă prejudecăți bazate pe culoarea pielii a altei persoane și să nu folosească diferențele de ideologii politice ca pretext al agresiunii. Trebuie să ne ascultăm unii pe alții, să ne concentrăm pe ce ne unește, și să ne ridicăm deasupra a ceea ce ne separă.

E inspirațional să vezi câți oameni și-au dezvoltat o pasiune din a participa și a se implica în aceste alegeri, dar nu trebuie să lăsăm ca pasiunea să se transforme în violență. Drumul nostru de acum înainte este să ne unim, să găsim lucruri în comun, și să fim oamenii corecți și puternici care știu că suntem.

Puterea țării noastre și caracterul acesteia s-au reflectat în comunitățile atât de afectate de dezastre naturale și de pandemia care ne-a afectat pe toți. Acum, scopul nostru comun este să ne ajutăm unii pe ceilalți. Compasiunea arată adevăratul spirit al țării noastre.

Cum am menționat pe toată perioada verii, abia în aceste momente ne uităm în urmă și le spunem nepoților că prin empatie, putere, și determinare, am reușit să salvăm viitorul. Fiecare dintre voi este coloana vertebrală a acestei țări. Voi sunteți cei care vor continua să facă din această țară ceea ce este, și tot voi aveți responsabilitatea incredibilă de a pregăti viitoarele generații pentru a lăsa în urmă ceva mai bun decât au găsit.

A fost onoarea vieții mele să servesc ca Prima Doamnă. Vreau să le mulțumesc milioanelor de americani care ne-au sprijinit, pe mine și pe soțul meu, în ultimii 4 ani, și ne-au arătat incredibilul spirit american. Sunt recunoscătoare că am comunicat cu voi pe toate platformele dragi mie.
Și cel mai important, îmi doresc și cer vindecare, iertare, înțelegere, pace pentru această Națiune.

În fiecare zi să ne amintim că suntem o Națiune sub puterea lui Dumnezeu. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și să binecuvânteze Statele Unite ale Americii”, a scris Melania Trump în postarea sa de pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *