Ministerul Dezvoltării a aprobat noi proiecte cu finanţare din PNRR

Social

Ministerul Dezvoltării finanţează 18 noi investiţii, în 18 localităţi din România, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
Proiectele, în valoare totală de 45.743.489,54 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării şi C10 – Fondul Local.

Astfel, pentru Valul Renovării, a fost aprobat un nou proiect, în valoare de 18.768.687,02 lei, pentru renovarea energetică a unor blocuri de locuinţe din oraşul Uricani (jud. Hunedoara).

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 17 noi proiecte, în valoare totală de 26.974.802,52 de lei, depuse de 17 autorităţi locale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea unor puncte/staţii de încărcare pentru vehicule electrice şi a unor echipamente şi sisteme inteligente de management local.Lista proiectelor finanţate este disponibilă la secţiunea Dezvoltare teritorială, subsecţiunea PNRR – Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a paginii Ministerului Dezvoltării: https://www.mdlpa.ro/pages/pnrr

Serviciul Comunicare
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *