Ministerul Dezvoltării – aproape 700 de milioane de lei vor finanţa 58 de noi proiecte de infrastructură

Social

Ministerul Dezvoltării infomează, luni într-un comunicat că aproape 700 de milioane de lei vor finanţa 58 de noi proiecte de infrastructură.

„Voi continua să vă sprijin în demersurile pe care le faceţi pentru implementarea proiectelor în interesul cetăţenilor! Ne dorim ca România să prospere şi să ofere o viaţă mai bună tuturor locuitorilor săi, iar împreună putem atinge acest obiectiv!”, le-a transmis, astăzi, ministrul Adrian-Ioan Veştea, primarilor alături de care a semnat 58 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Proiectele, în valoare totală de 673.946.324,63 de lei, urmăresc modernizarea şi reabilitarea drumurilor de interes local, construirea unor poduri, podeţe şi punţi pietonale, înfiinţarea sau extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi a celor de canalizare, precum şi înfiinţarea unor sisteme inteligente de distribuţie a gazelor naturale.

Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” vizează realizarea a peste 9.000 km de reţele de alimentare cu apă, 17.000 km de reţele de canalizare, 2.000 km de drumuri judeţene şi 15.000 km de drumuri locale, precum şi a 104 obiective de investiţii, preluate din Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), pentru sisteme de distribuţie a gazelor naturale, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *