Ministerul Educaţiei şi UNICEF vor demara un proiect privind starea de bine a elevilor

Social

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca a anunțat, miercuri că Ministerul Educației în parteneriat cu UNICEF va demara un proiect comun în cadrul căruia şcolile vor fi sprijinite în a promova starea de bine a elevilor, dezvoltarea socio-emoţională şi utilizarea responsabilă a tehnologiei. Proiectul va începe în următoarele luni.

“În următoarele luni vom demara un nou proiect comun, în cadrul căruia şcolile vor fi sprijinite în eforturile lor de a promova starea de bine a elevilor, dezvoltarea socioemoţională şi utilizarea responsabilă a tehnologiei„, a scris ministrul Ligia Deca pe Facebook.

Ministrul a mai scris despre discuțiile purtate pe tema educației cu Anna Riatti, reprezentanta UNICEF în România: “UNICEF este un partener vechi şi important pentru Ministerul Educaţiei. Am discutat cu doamna Anna Riatti, reprezentanta UNICEF în România, despre rezultatele proiectelor desfăşurate până acum împreună şi planurile de viitor. Echipa UNICEF sprijină de mai bine de un an eforturile Ministerului de desegregare şcolară, împreună am lucrat la crearea unui mecanism unic în Europa de monitorizare şi intervenţie în situaţiile de segregare şcolară”.

Totodată, Ministrul Ligia Deca a subliniat că UNICEF rămâne un partener „valoros” pentru incluziunea copiilor din Ucraina în sistemul de educaţie românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *