Ministerul Sănătăţii a lansat o broşură cu informaţii utile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

Actualitate Social

Ministerul Sănătăţii a lansat, joi, o broşură cu informaţii utile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, pentru a veni în sprijinul medicilor de familie şi al medicilor curanţi, potrivit unui anunț făcut pe pagina de facebook a Ministerului Sănătății.

“Venim în sprijinul medicilor de familie și al medicilor curanți cu o broșură care conține informații utile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19”.

“Medicii de familie și medicii curanți sunt vitali pentru o campanie de vaccinare reușită. Ei sunt cei mai aproape de pacienți și îi pot ajuta să ia decizii informate. Opiniile comisiilor de specialitate care au contribuit la această broșură confirmă că vaccinarea este sigură, eficientă și este calea prin care împreună putem să oprim pandemia. Materialul medical este redactat în colaborare cu comisiile de specialitate ale Ministerului Sănătății.

Credem că va fi un sprijin pentru medicii care primesc întrebări despre vaccinare de la pacienți sau care chiar ei au întrebări la care nu au găsit răspunsuri”, a declarat Dr. Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Broșura poate fi accesată pe http://www.ms.ro/brosura-medici-vaccinarea-covid-19-ms/ #ROvaccinARE, se arată în postare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *