ministerul turismului

Ministerul Turismului – noul videoclip de promovare a Romaniei

Actualitate Social

Ministerul Turismului a lansat noul videoclip de promovare a României ca destinaţie ideală, cu mesajul: „România, o destinație pentru 365 de zile de vacanță pe an”.

Videoclipul cuprinde imagini reprezentative pentru toate formele de turism din ţara noastră, unde apar clădiri istorice şi obiceiuri populare, alături de cluburi și festivaluri de muzică. Pe coloana sonoră se aude naistul Nicolae Voiculeț, iar Ilie Năstase este singura vedetă care apare în clip.

Clipul pune accent pe senzaţiile şi experienţele trăite de turiştii care acceptă invitaţia de a vizita România. Prin intermediul unor obiective simbolice pentru ţara noastră, potenţialii turişti au ocazia să experimenteze trăiri inedite şi autentice oferite de destinaţia turistică România.

Filmările videoclipului au fost făcute în toate regiunile ţării şi au surprins destinaţii emblematice şi locuri unice din România. Obiectivul realizării noului videoclip a fost de a promova destinaţia turistică România prin accentuarea avantajelor sale competitive. Videoclipul cuprinde imagini relevante pentru tot ce şi-ar putea dori un turist prins în aventura descoperirii unei destinaţii noi.

‘Sunt numeroase destinaţii turistice prezentate în clip! Nu am uitat niciun domeniu care ar putea atrage turiştii în România! Avem de la imagini cu monumente UNESCO, la obiective unice în lume, peisaje de vis şi chiar cadre care ilustrează perfect felul de a fi jovial al românului, pus pe distracţie! Acest proiect a fost un obiectiv pe care mi l-am propus încă de la primele zile ca ministru al Turismului. Clipul este doar începutul unei campanii de promovare integrate, care va pune România în prim-planul atenţiei tuturor’, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Videoclipul a fost creat pentru a fi utilizat în campaniile de promovare ale Ministerului Turismului, precum campanii TV şi marketing online. În aceeaşi măsură clipul va fi promovat şi cu ocazia unor evenimente interne şi externe.

Ministerul Turismului a mai realizat, la sfârşitul anului trecut, un film de promovare a turismului cultural şi de city-break care va fi folosit, de asemenea, în cadrul viitoarelor campanii de promovare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *