bacalaureat

Modelele de subiecte pentru examenele naționale vor fi publicate luni pe site-ul MEC

Social

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că va publica, luni, pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării subiectele pentru examenele naționale. Ministrul a mai făcut un apel către inspectorii școlari să monitorizeze lecțiile desfășurate în sistem online, pentru că în cadrul MEC vin tot mai des semnale că acestea nu se țin.

Aproximativ un milion de copii învaţă online, a declarat, luni, ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, într-o conferinţă de presă desfăşurată de Biblioteca Centrală Universitară
Ministrul Educației a făcut un apel către inspectorii școlari să monitorizeze lecțiile desfășurate în sistem online, pentru că în cadrul MEC vin tot mai des semnale că acestea nu se țin.

Monica Anisie a spus, într-o conferință de presă, luni, că are semnale că orele desfășurate în sistem online nu prea au loc, astfel că cere sprijinul Inspectoratelor Școlare din județe pentru monitorizare.

„Fac un apel către inspectorii școlari, generali, generali adjuncți și inspectorii școlari din cadrul Inspectoratelor Școlare să intensifice activitatea de monitorizare a lecțiilor desfășurate în sistem online. Spun acest lucru pentru că în cadrul MEC vin tot mai dese semnale că nu se desfășoară aceste activități didactice în sistem online. Ministerul Educației va realiza în această perioadă împreună cu inspectoratele școlare activități de inspecție, de monitorizare”, a spus Anisie.

La activitățile de monitorizare și-au anunțat dorința de a participa și sindicatele, a mai spus Anisie.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că va publica, luni, pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării subiectele pentru examenele naționale.

Anisie a anunțat, într-o conferință de presă, că modelele pentru subiectele de la examenele național vor fi publicate luni.

„Publicarea modelelor pentru examenele naționale… vă anunțăm că astăzi (luni – n.r.), după această conferință de presă, vor fi publicate modelele pe site-ul Ministerului Educației”, a spus Anisie.

Nu este prima dată când ministrul Educației este întrebat despre modelele de subiecte pentru examenele naționale, pe care, de această dată, a decis să le publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *