stb

Noi metode de plată digitale, în mijloacele de transport în comun

Social

Societatea de Transport Bucureşti (STB) introduce începând din 19 februarie 2024 noi metode de plată digitale pentru transportul public.

„Creştem calitatea transportului public, atât prin înnoirea parcului de vehicule, cât şi prin mijloace accesibile de plată a titlurilor de călătorie. Diversificăm metodele de plată, creştem accesibilitatea şi oferim soluţii pentru toate categoriile de călători”, explică Directorul General al STB SA, Daniel Istrate, într-o postare pe pagina de Facebook a societăţii.

Astfel, titlurile de călătorie vor putea fi achiziţionate şi din staţiile de plată SelfPay, terminalele digitale care se află în marile reţele de retail, pieţe, benzinării, sedii ale băncilor partenere, primării şi alte instituţii publice.

STB va pune la dispoziţie în total 1.912 staţii de plată SelfPay în Capitală și județul Ilfov, de unde va putea fi reîncărcat cardul ACTIV, atât cu plata cash, cât şi cu cardul bancar.

În prezent, STB SA pune la dispoziţia călătorilor mai multe metode de plată, respectiv direct la validator cu cardul bancar contactless sau cu telefonul, YouthTB, platforma online STB, aplicaţia 24Pay, SMS, automate şi puncte de vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *