Peste 40.000 de bucureşteni au sărbătorit în Parcul Titan – „Revelion 2024 – Reverie de iarnă”

Lifestyle

Parcul Titan s-a alăturat din prima secundă a acestui an celor mai cunoscute locuri de promenadă din ţară, cu peste 40.000 de bucureşteni care au petrecut noaptea dintre ani, la singura petrecere în aer liber din Capitală, organizată de Primăria Sectorului 3.

Din mijlocul bucureştenilor, primarul Robert Negoiţă a ţinut să le mulţumească tuturor celor veniţi la eveniment să împlinească o tradiţie de zece ani.
„Mă bucur să vă regăsesc într-un număr atât de mare şi să întâmpinăm, ca de fiecare dată, împreună noul an. Să luăm cu noi toate amintirile frumoase în noul an pe care vi-l doresc alimentat cu energia, optimismul şi bucuria zecilor de mii de oameni care au cântat şi au dansat la singura petrecere de Revelion în aer liber din Bucureşti”, le-a transmis primarul Robert Negoiţă celor prezenţi.

Un show complex, „Deschide ochii! Visează!”, cu muzică şi artificii, s-a desfăşurat pe scena montată cu ocazia Revelionului în apropierea statuii Calul Titanilor. Artiştii au transmis de pe scenă energie, entuziasm şi puţină reverie, atât cât trebuie, în acord cu tema revelionului. Bucureştenii s-au distrat alături de Irina Rimes, Bitză, Cobzality, Alexia, Sasha Lopez şi legendara trupă Holograf.

La trecerea dintre ani, spectacolul multimedia, cu sunet, jocuri de lumini, proiecţii şi laser, s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor.
Atmosfera a fost întreţinută la cote maxime de Smiley, cu bună dispoziţie şi o conexiune specială cu publicul.
Comunicat de presă – Primăria Sectorului 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *