pmb

PMB anunță o acțiune de ecologizare a Parcului Natural Văcărești și face apel la sprijinul voluntarilor

Social

Sâmbătă, 13 aprilie, între orele 09,00 şi 12,00, va avea loc o acţiune de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti la care pot participa şi voluntari. Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va pune la dispoziţie volutarilor tot ce este nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă.

„Pentru ca Delta Văcăreşti să rămână un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii, dar şi pentru animalele care trăiesc aici este nevoie de curăţarea deşeurilor. Iar pentru acest lucru avem nevoie de sprijinul voluntarilor, fiind o suprafaţă foarte mare de teren. Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va pune la dispoziţie tot ce este nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă. Împreună putem contribui la menţinerea curăţeniei în oraşul nostru”, a scris primarul Capitalei Nicușor Dan, miercuri, pe Facebook.

La rândul său, Administraţia parcului a subliniat că acţiunea de ecologizare reprezintă un beneficiu pentru comunitate şi mediul înconjurător.

„Este momentul să acţionăm şi să ne asigurăm că acest refugiu natural rămâne un loc curat şi primitor pentru toţi vizitatorii şi locuitorii săi nevorbitori. Primăvara este aici, dar cu ea vine şi o provocare: multe deşeuri rămân ascunse printre vegetaţia densă. Haideţi să profităm de această perioadă înainte ca frunzişul să ascundă ceea ce nu vrem să vedem. Noi oferim tot ce aveţi nevoie pentru ecologizare: mănuşi, cleşti, dezinfectanţi, apă şi, desigur, brioşe pentru a ne ţine energizaţi”, a transmis sursa citată, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *