POLITIA

Poliţia Română – cumpără servicii aeriene pentru extrădări

Social

Poliţia Română a lansat o licitaţie de 903.500 euro, fără TVA, pentru achiziţia de servicii de transport aerian necesare însoţirii cetăţenilor extrădaţi, potrivit unui anunţ publicat pe platforma publicat SICAP.

Potrivit anunţului publicat pe platforma SICAP, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) intenţionează să cumpere servicii de transport aerian în Elveţia, Polonia, Norvegia, Belarus, Slovenia, Columbia, Macedonia, Muntenegru, Peru, Iordania, Monaco, Madagascar, Emiratele Arabe Unite (Dubai şi Abu Dhabi) şi Coreea de Sud.

Contractul este împărţit în loturi, iar numărul maxim de loturi care pot fi atribuite unui singur ofertant este 15. Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar achiziţia implică încheierea unui acord-cadru. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iulie.

„Compania se obligă să accepte la bord în cadrul unei curse un număr de până la 3 extrădaţi, numărul acestora fiind stabilit de autoritatea contractantă la momentul achiziţionării biletelor. (…) În situaţia în care nu există curse directe de la Bucureşti către locul de preluare, ofertantul va asigura bilete de avion cu un singur tranzit. Nu vor fi folosite pentru tranzit state ca Republica Turcia, Danemarca, Polonia, Ungaria,. Germania, LEtonia, Croaţia, Marea Britanie, Republica Serbia, Suedia sau Austria”, se arată în caietul de sarcini.

Acordul-cadru care va fi încheiat are o durată de 18 luni. În aceste 18 luni, pentru destinaţiile din lista ţărilor pentru care se cumpără servicii pot fi solicitate bilete pentru poliţişti (numărul lor poate varia între 2 şi 140) şi pentru cetăţeni extrădaţi (numărul lor variază între un cetăţean şi 70).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *