Poșta Română

Poşta Română a obţinut fonduri nerambursabile – de 260.000 de dolari pentru îmbunătățirea serviciilor

Social

Compania Naţională Poşta Română a elaborat două proiecte în valoare de peste 260.000 de dolari, pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor. Acestea au fost aprobate şi urmează a fi finanţate de Uniunea Poştală Universală (UPU).

Cele două proiecte prezentate de Poşta Română au reuşit să atragă fonduri nerambursabile din partea Fondului de Ameliorare a Calităţii Serviciilor al Uniunii Poştale Universale (QSF) şi urmează să fie implementate în următoarele 18 luni, a anunțat marți compania.

„Banii vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea de scanere mobile ergonomice care vor oferi posibilitatea operatorilor să aibă mâinile libere în timpul manipulării trimiterilor poştale şi să reducă, astfel, timpul petrecut cu folosirea unui scaner obişnuit. Dispozitivele vor fi instalate pe o mănuşă cu buton de acţionare.

Totodată, vor fi achiziţionate câte un echipament cu raze X şi un echipament de detecţie substanţe explozive, necesare pentru dotarea Biroului de Schimb Internaţional (BSI) Otopeni“, se arată într-un comunicat.

Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, a anunțat că societatea intenționează să depună, în viitor, şi alte proiecte pentru a atrage finanţare în scopul achiziţionării de echipamente, dar și pentru dezvoltarea de produse și servicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *