Marcel Ciolacu

Premierul Ciolacu – Guvernul nu vrea să supraimpoziteze sau să naționalizeze pilonul 2 de pensii

Politica

Premierul Marcel Ciolacu a susținut, miercuri o serie de declarații la începutul ședinți de guvern în care a explicat că nu are nimeni intenția de a supraimpozita Pilonul 2 de pensii și i-a cerut ministrului Marcel Boloș să clarifice textele din Codul Fiscal care au născut discuții în spațiul public.

“În primul rând, vreau să lămurim din start orice speculaţie despre intenţia ascunsă a statului legat de pilonul II de pensii. Nu există aşa ceva! Acum două luni eram cu toţii acuzaţi că-l naționalizăm; acum, că-l vom supraimpozita. Nu are nimeni vreun asemenea plan.

Mai mult, vreau să-i rog pe domnii de la USR să răspundă pentru miliardul de la vaccinuri și pentru celelalte sute de milioane de euro furate din pandemie și să nu mai manipuleze în presă știri false, cum este aceasta că Guvernul României ar dori să supraimpoziteze sau să naționalizeze pilonul II, astfel încât să acopere știrile cu o astfel de știre. Îl rog și pe dl. ministru Boloș să propună soluția pe care o consideră necesară pentru a clarifica textele din Codul Fiscal ce au fost invocate că ar lăsa loc de speculație.”, a spus premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *