Viorica Dăncilă

Premierul Dăncilă a inaugurat noul sediu al Grupului Renault România

Politica

Premierul Viorica Dăncilă a inaugurat vineri 28 iunie, noul sediu din București al Grupului Renault România.

Noul sediu ultramodern, din Bulevardul Preciziei este locul unde tehnologia și inovația dezvoltă proiecte la care vor lucra 3.200 de angajați.

La eveniment au participat Thierry Bollore, directorul general al Grupului Renault, Nicolas Maure, director executiv regiunea Eurasia si Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Grup Renault Romania, precum si ambasadoarea Frantei la Bucuresti, Excelența Sa, doamna Michelle Ramis.

Renault Bucharest Connected marchează o nouă etapă de dezvoltare a Grupului Renault România, la fix 20 de ani de la privatizarea Dacia.

„Sărbătorim o istorie comună, 20 de ani plini de succese. Pentru Renault, România înseamnă în primul rând Dacia. Peste 5,8 milioane de Dacii au fost vândute din 2004 în 44 de ţări. În 20 de ani am investit peste 3 miliarde de euro în România”, a spus Thierry Bollore, directorul general al Groupe Renault.

Premierul Viorica Dăncilă a salutat noile proiecte de investiții ale Grupului Renault în România, pe care le consideră o dovadă a încrederii companiei în mediul de afaceri din România, potrivit declarațiilor făcute la inaugurarea noului sediu al Renault România, din București.

,,În ultimii ani, industria auto din România a beneficiat de o creștere constantă, iar anul trecut țara noastră a înregistrat o producție record de autoturisme. Acest fapt dovedește că suntem pe drumul cel bun și că România oferă un climat benefic pentru mediul de afaceri. Salut noile proiecte de investiții ale companiei dumneavoastră. Reprezintă un semnal important privind încrederea în economia românească”, a spus premierul României.

Totodată, șefa executivului și-a exprimat bucuria pentru faptul că Renault contribuie la ,,înverzirea parcului auto” din România, așteptând, prin urmare, ,,cu mare interes” lansarea modelului Dacia sută la sută electric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *