Premierul Nicolae Ciucă a convocat comitetul pentru energie

Actualitate

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, la Palatul Victoria, reuniunea Comitetului interministerial pentru asigurarea rezilienței energetice și implementarea proiectelor de infrastructură în energie.

Potrivit Guvernului României, cu această ocazie, participanții au analizat Programul de iarnă inițiat de Ministerul Energiei și elementele noilor măsuri guvernamentale de protejare a populației și economiei de efectele creșterii prețurilor la energie și gaze naturale.

“Guvernul a luat toate măsurile pentru a avea stocurile necesare pentru încălzire. Autoritățile vor avea planuri de intervenție pentru asigurarea fluxului necesar de aprovizionare, fiind pregătite să ofere suport în cazul unor avarii sau altor situații de urgență. Pentru a consolida măsurile de sprijin pe care Guvernul le ia pentru protejarea românilor și a mediului de afaceri de creșterea prețurilor la energie și gaze naturale, suntem pregătiți, azi, să adoptăm cadrul normativ necesar în acest sens”, a declarat prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *