Prinţii de Wales le-au mulţumit voluntarilor şi membrilor personalului implicaţi în funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Lifestyle

Prinţii de Wales, William și Kate, le-au mulţumit voluntarilor şi membrilor personalului implicaţi în funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Prinţul William al Marii Britanii şi soţia sa, Kate, s-au întâlnit joi cu voluntari şi cu membri ai personalului care au fost implicaţi în funeraliile reginei Elisabeta a II-a, relatează Reuters.

Sute de mii de persoane au venit să urmărească luni funeraliile celui mai longeviv monarh al Marii Britanii, umplând străzile şi spaţiile publice din centrul Londrei şi din Windsor, unde suverana a fost înmormântată la o capelă de la Castelul Windsor.

Cuplul regal, care poartă acum titlul de prinţ şi prinţesă de Wales, au fost întâmpinaţi de mai multe persoane în faţa unei clădiri din centrul oraşului Windsor.
Perioada de doliu naţional s-a încheiat marţi, însă perioada de doliu pentru membrii familiei regale a fost prelungită până lunea viitoare.

Miercuri, prinţul William s-a adresat printr-un videoclip participanţilor la o conferinţă privind schimbările climatice de la New York.

Singura fiică a reginei Elisabeta a II-a, Anne, se întâlneşte joi cu personalul Royal Navy care a participat la cortegiul funerar, în timp ce prinţul Edward, fiul cel mic al reginei, va merge într-un turneu de trei zile în Estonia şi Germania pentru a vizita trupele britanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *