Prinţul Harry

Prinţul Harry – despăgubit de agenţia de știri care i-a fotografiat reședința

Lifestyle Actualitate

Prinţul Harry a acceptat scuzele şi despăgubirile din partea agenţiei de ştiri dedicată celebrităţilor Splash News, după ce aceasta a publicat, la începutul lunii ianuarie, fotografii realizate din elicopter cu locuinţa sa, a anunţat Palatul Buckingham.

Imaginile ilustrau o parte din interiorul acestei reşedinţe, de la ferma Cotswolds din Oxfordshire, din vestul Angliei.
Potrivit presei britanice, locuinţa este închiriată de prinţ şi de soţia sa, Meghan.

Difuzarea lor în cotidianul The Times, între altele, „a compromis grav siguranţa” cuplului, a declarat joi Gerrard Tyrrell, avocatul nepotului reginei Elizabeta a II-a, în faţa Înaltei Curţi de la Londra, potrivit documentului judiciar transmis de palat.

Harry şi Meghan, care au ales această reşedinţă datorită „nivelului de intimitate ridicat” pe care îl oferă nu mai sunt de acum „în măsură” să o ocupe, a afirmat el.

Ca urmare a unei acţiuni în justiţie intentată de prinţ, agenţia Splash „a acceptat să plătească o sumă substanţială despăgubiri şi costuri de judecată şi i-a prezentat scuze” prinţului Harry, a precizat avocatul, calificând Spalsh drept agenţie de „paparazzi”. Prinţul a acceptat scuzele, a adăugat Palatul Buckingham, în comunicat.

În prezent Harry şi Meghan locuiesc la Frogmore Cottage, în interiorul castelului Windsor, la 40 de kilometri de Londra.

Agenţia foto şi-a cerut scuze public şi a plătit o sumă substanţială către ducele şi ducesa de Sussex. Banii vor fi donaţi unei cauze umanitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *