Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry si Meghan Markle părăsesc Casa Regală Britanică

Lifestyle Actualitate

Printul Harry si soția sa, Meghan, au anunțat miercuri, într-un comunicat postat pe Instagram, că intenționează să facă un pas în spate din rolurile de prim-plan ca membri ai familiei regale britanice și să devină independenți financiar, urmând să-și petreacă o parte din timp în America de Nord.

„După multe luni de reflecţie şi discuţii, am ales să facem o tranziţie anul acesta prin configurarea unui nou rol progresiv în instituţie. Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi din punct de vedere financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea Sa Regina. Cu încurajarea voastră, în special în ultimii ani, ne simţim pregătiţi să facem această schimbare“, se arată în comunicatul ducilor de Sussex.

De asemenea, Harry şi Meghan au anunţat că intenţionează să-şi împartă timpul între Marea Britanie şi SUA, de dragul fiului lor, micuţul Archie.

„Plănuim să ne împărţim timpul între Marea Britanie şi America de Nord, continuând să ne onorăm datoria faţă de Regină, de Commonwealth şi de instituţiile pe care le avem în patronaj.

Acest lucru ne va permite să ne creştem fiul cu apreciere faţă de tradiţia regală, în cadrul căreia s-a născut, în timp ce vom avea parte de spaţiul necesar pentru a ne concentra pe noul capitol din viaţa noastră, care include lansarea noii noastre fundaţii de caritate. Abia aşteptăm să vă oferim mai multe detalii în legătură cu acest nou pas important, în timp ce vom continua să colaborăm cu Majestatea Sa Regina, Prinţul de Wales şi ducii de Cambridge. Până atunci, vă mulţumim pentru sprijinul vostru“, se arată în mesajul publicat de Harry şi Meghan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *