Prințul Harry și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle vor pleca cu fiul lor în Africa

Lifestyle

Prințul Harry a anunțat, duminică, pe contul de Instagram, ca va pleca alături de soția lui, Meghan Markle, și de fiul lor, Archie, în primul tur oficial în Africa.

„În doar câteva săptămâni familia noastră va pleca în primul tur oficial în Africa, o regiune a lumii care, în ultimele două decenii, a fost a doua casă pentru mine. Echipa noastră ne-a ajutat să creăm un program semnificativ pe care suntem entuziasmați să-l împărtășim cu voi.

Într-o notă personală, abia aștept să le prezint soției mele și fiului meu, Africa de Sud. Vă vom vedea pe toți foarte curând”, a scris Ducele de Sussex în mesajul postat pe Instagram.

Pentru a completa mesajul prin care și-au anunțat plecarea din Africa, cuplul a publicat și câteva imagini cu fauna sălbatică a Africii, copilași africani și localnici îmbrăcați în ținute tradiționale.

În același mesaj, reprezentanții Ducilor de Sussex au mai anunțat că în turul oficial familia va vizita Africa de Sud, iar prințul Harry va ajunge și în Malawi, Angola și Botswana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *