miting psd

PSD – miting electoral de amploare la Craiova

Politica

Social-democrații organiează, vineri, de la ora 16:00, un miting electoral la Craiova, la care participanții se vor îmbraca în alb.

Presedintele partidului, Liviu Dragnea, a anuntat ca va participa la acțiunea electoralîă alături de mai mulți dintre liderii formațiunii, printre care Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.

„Ne vedem maine la miting, in Craiova. Vom fi peste 40.000 de oameni”, a scris Claudiu Manda pe pagina sa de Facebook.

„Partidul Social Democrat își prezintă în premieră candidații pentru Parlamentul European.Vino și tu vineri, 12 aprilie, de la ora 16.00, pe strada A. I. Cuza, în zona Primărie – Teatrul Național – Universitatea din Craiova, pentru a-i cunoaște pe cei care îți vor reprezenta interesele în următorul Legislativ European.

Tu știi deja că social-democrații români sunt patrioți adevărați. Pentru că tot ce a făcut PSD pentru România, acasă sau la Bruxelles, o dovedește. Să ne uităm doar la ultimii doi ani de guvernare. Partidul Social Democrat a reușit să ridice România în clasamentele europene și să ne așeze, ca țară, pe acea poziție onorantă pe care o merităm”, a mai transmis Claudiu Manda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *