Raed Arafat – Școlile particulare nu pot organiza cursuri în format fizic

Social

În școlile private se suspendă cursurile cu prezență fizică, a anunțat luni șeful DSU, Raed Arafat. Hotărârea de Guvern prevede „propunerea” de suspendare a cursurilor cu prezență fizică în unitățile de învățământ private, potrivit punctului 4 al proiectului de act normativ.
„Nu cu prezență fizică în școală pe perioada respectivă. Aplicabil imediat de la ieșirea Hotărârii de Guvern”, a spus Raed Arafat.

„Se propune suspendarea activității cu prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în perioada 25 octombrie 2021 – 5 noiembrie 2021 în unitățile particulare de învățământ, inclusiv cele cuprinse în Registrul special al organizațiilor furnizoare de educație care organizează și desfășoară pe teritoriul României activități de învățământ corespunzătoare unui sistem educațional din altă țară”, prevede articolul adoptat deja de Guvern.

„La nivelul școlilor private, activitatea cu prezență fizică se suspendă în perioada 25 octombrie-8 noiembrie. Cu alte cuvinte, prezența fizică este interzisă, nimeni nu-i oprește să facă școală online”, a declarat Raed Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *