Revelion 2020

Revelion 2020 – cinci destinații europene pentru petrecerea dintre ani

Actualitate Lifestyle

Anul Nou este sărbătorit peste tot în lume, oferind întotdeauna petreceri grozave precum concerte, spectacole, artificii, show-uri de lumini și multe altele. Anul 2020 este destul de aproape, dar cu siguranță mulți nu s-au gândit încă unde să petreacă noaptea trecerii dintre ani. Efectuarea unui clasament al celor mai frumoase petreceri de revelion din lume, nu este ușoară, dar comparând numeroasele opinii de pe internet, putem spune că printre destinațiile cele mai sugestive pentru a sărbători Anul Nou sunt: New York, Rio de Janeiro, Paris sau Sydney.

Dacă optați pentru orașele sau marile capitale europene, aveți o mulțime de alternative ca să găsiți petreceri pentru toate gustrurile și să aveți parte de un Revelion de neuitat:

AMSTERDAM – splendida capitală olandeză, de Anul Nou este plină de bucurie și viață. Nu ratați concertul din Piața Dam, unde vor cânta interpreți de renume internațional. Nu lipsesc focurile de artificii, care în acest oraș devin deosebit de sugestive. De asemenea, vă puteți bucura de Festivalul Luminilor, care transformă străzile Amsterdamului într-un adevărat spectacol, perfect pentru o vacanță cu prietenii.
Dacă mai aveți energie de consumat, vă puteți deplasa apoi la Museumplein, piața în care au loc concerte live și evenimente toată noaptea, unde puteți participa gratuit. Nu trebuie ratat, cartierul comunității chineze, Nieuwmarkt, unde artificiile sunt o succesiune de miracol și uimire. Nu uitați sticla cu şampanie care se bea cu prietenii la trecerea dintre ani;

VIENA – este orașul care oferă tot ce este mai bun și mai frumos în timpul sezonului de iarnă. De la petrecerile pe străzi, târguri cu diverse bunătăţi și vin fiert, tot oraşul se transformă într-un carnaval gigantic. În noaptea de Revelion 2020, Viena oferă nenumărate opțiuni. În special, de-a lungul arterei Ringstrasse, unde puteți asculta muzică live și spectacole de diferite tipuri, de la blues la rock, de la clasic la pop. Indiferent dacă decideți să petreceți Revelionul 2020 cu prietenii, în cuplu sau cu familia, Viena vă va oferi cu siguranță cele mai bune evenimente. Pentru miezul nopții e bine să găsiți un punct bun de observare al parcului Prater, lângă Roata Ferris, în jurul căreia vor exploda focuri de artificii. Pe fundal se vor auzi bătăile clopotului din Turnul Pummerin, al Catedralei Sfântul Ștefan, care anunță de fiecare dată sosirea Anului Nou;

MILANO – orașul italian cunoscut în întreaga lume drept capitala modei, este un oraș al sutelor de evenimente care alternează tot anul, dar mai ales de Anul Nou.
Indiferent dacă sunteți cu prietenii sau cu familia, Milano oferă o serie de evenimente pentru Revelionul 2020, dintre care poate cel mai râvnit este concertul care are loc în Piazza del Duomo și care găzduiește artiști naționali și internaționali. O super scenă va fi amenajată în piață pentru a însoți numărătoarea inversă la miezul nopții, cu lumini și efecte speciale pentru un spectacol unic. Cu siguranță este evenimentul cu cel mai mare număr de vizitatori, care vor să sărbătorească noaptea de Revelion, în inima petrecerii.
Dacă vă plac alegerile mai puțin populare, pentru seara de 31 decembrie, puteți încerca să obțineți bilete pentru celebrul concert de la Teatro Scala, o ocazie de mare cultură. O altă opțiune liniștită, dar la fel de emoționantă, este să mergeți la Teatro Carcano, pentru spectacolul de dans acrobatic în compania actorilor din Kataklò. Pentru această ocazie, va fi prezentat un spectacol care se axează pe tema acestor sărbători.
Puteți sărbători Anul Nou la Milano și la un restaurant care vă oferă un meniu dedicat, sau participând alături de organizațiile non-profit, care organizează petreceri de strângere de fonduri, astfel încât divertismentul este garantat atât pentru adulți, cât și pentru copii.
Pentru cei mai petrecăreți, cea mai bună opțiune din Milano este să danseze. Cele mai renumite discoteci oferă posibilitatea de a lua masa cu un meniu fix sau bufet, toate însoțite de muzică live, spectacole și divertisment. Discoteci precum Just Cavalli, Hollywood, Old Fashion oferă o posibilitate de divertisment de nerefuzat, cu decorațiuni și aranjamnete tematice, pentru o seară memorabilă alături de prieteni;

PARIS – orașul iubirii și al farmecului misterios, este o destinație cu adevărat de top pentru Revelionul 2020. Bogat în locuri magice și plin de restaurante tipice în fiecare colț al orașului, pentru îndrăgostiți este capitala ideală pentru a petrece Anul Nou în cuplu. În perioada sărbătorilor de iarnă are un farmec și mai strălucitor, un farmec pe care îl pot înțelege doar cei care au petrecut Anul Nou aici.
Bulevardul Champs Elysèes este unul dintre locurile cele mai aglomerate unde puteți să vă petreceți trecerea dintre ani și să urmăriți spectacolele care animă centrul orașului. Nu trebuie uitată, ca alternativă, locația romantică de pe dealul Montmartre, unde de la Biserica Sacré-Coeur, puteți admira de sus orașul decorat pentru Anul Nou. Turnul Eiffel este farul omniprezent care în noaptea de Revelion adună în jurul său mulți vizitatori, ce așteaptă să-l admire în timp ce luminează cerul parizian. Cei care merg la Paris de Anul Nou, cu siguranță trebuie să ia în considerare opțiunea de a petrece într-o croazieră romantică pe Sena, unde pot lua cea mai romantică cină împreună cu persoana iubită;

LONDRA – capitala engleză este una dintre cele mai căutate destinații pentru Revelion. Muzica și spectacolele fac din Londra orașul perfect pentru iubitorii sărbătorilor de Anul Nou. În ultimii ani, orașul și-a sporit atracția cu spectacolul unic al artificiilor.
În noaptea de Revelion, Tamisa se umple cu iahturi și bărci pline cu petrecăreți, pentru care muzica și distracția sunt la fel de importante ca și priveliștile din jur.
Singura recomandare pentru cei care doresc să trăiască o experiență unică la Londra este să rezervați în timp util croazierele pe Tamisa și spectacolul de artificii, deoarece acestea sunt limitate și ar fi păcat să ratați aceste emoții.
Artificiile si show-ul de lumini care acoperă cerul londonez pot fi vazute din mai multe puncte ale orașului – faleza Victoria, cartierul South Bank, Podurile Tower, Westminster si Waterloo, Parliament Hill din Hampstead Heath, care deschid o vedere superbă peste roata London Eye, locul de unde se lansează artificiile în noaptea dintre ani.
În capitala engleză va exista, ca de obicei în ultimii ani, numărătoarea inversă afișată pe display-ul luminos al celui mai înalt zgârie-nori din Londra, cu 309,6 m metri înălțime – The Shard. Trecerea dintre ani este marcată și de cele 12 lovituri de clopot al maiestosului ceas – Big Ben.
Distracția poate continua în cluburile de noapte sau în restaurantele care organizează evenimente, baluri și seri specifice Revelionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *