Robbie Williams și Sam Smith vor concerta în Piața Constituției – în iunie 2023

Lifestyle

Popularii artiști Robbie Williams și Sam Smith vor concerta pe 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București, în cadrul festivalului Summer in the City.

„Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith carora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând”, se arată în comunicatul de presă al organizatorilor.
Abonamentele de două zile vor fi disponibile începând de, vineri, 16 decembrie de la ora 14:00, pe summercity.ro și iaBilet.ro cu prețuri early bird pentru o perioadă limitata. De asemenea, organizatorii au transmis că nu vor exista bilete pentru o zi.

Biletele de două zile sunt disponibile pe summercity.ro și iabilet.ro:
Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Apoi prețurile vor creste de la 499 pana la 669 lei în ziua spectacolului.
Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua spectacolului.

VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei – in Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile.
Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.
Robbie Williams revine la București după concertul din aceeași locație din anul 2015. Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum și multe altele urmând să fie cântate din nou în Piața Constituției într-un concert „full length”.

Sam Smith este unul dintre ce mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Smith cu un Oscar și patru premii Grammy a primit un American Music Award și un Glob de Aur.
Artistul britanic vine pentru prima dată la București. Pe scena festivalului vor răsuna„ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.”

În plus, cea mai recentă colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus primul loc în topurile din SUA. Aceasta va fi prezentă pe următorul său album intitulat „Gloria”, care va fi lansat în anul 2023. Mai mult decât atât, la București vor răsuna câteva piese de pe noul album.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *