Romfilatelia a primit în mod oficial Diploma Medalie de aur la expoziţia internaţională de profil

Social

Romfilatelia a primit în mod oficial Diploma Medalie de aur la expoziţia internaţională de profil, cu ocazia şedinţelor dedicate Consiliului Operatorilor Poştali (Postal Operational Council), la Berna, mai 2023
În cadrul sesiunii dedicate Asociaţiei Mondiale de Dezvoltare a Filateliei, a avut loc premierea câştigătorilor celei de-a 17-a ediţii a competiţiei operatorilor poştali desemnaţi din ţările membre ale Uniunii Poştale Universale, organizată în perioada 8-12 noiembrie 2022, Cape Town, Africa de Sud, de către Asociaţia Mondială pentru Dezvoltarea Filateliei (WADP).

Domnul Masahiko Metoki, Directorul General al Uniunii Poştale Universale, a oferit Romfilatelia, în numele României, Diploma Medalie de aur pentru exponatul „Personalităţi ale tezaurului uman universal”, Grupul C ( 2 panouri) participant la expoziţia de profil din Africa de Sud.
Delegaţia Romfilatelia a avut discuţii şi prezentări ale viitoarelor emisiuni de mărci poştale cu colegii din Maroc şi Tunisia pentru anul 2024.

Mulţumim pentru schimbul de idei, Bahya Nassr Eddine şi Olfa Mokaddem!
De asemenea, ne-am bucurat de întrevederea cu domnul Masahiko Metoki, Director General al Uniunii Postale Universale şi domnul Marjan Oswald, Director adjunct al UPU, pentru a împărtăşi încă o dată rolul timbrului de comunicator şi promotor al valorilor naţionale şi universale.
Timbrul leagă prietenii şi oferă prilejul de a călători şi a transmite celor dragi numai veşti bune!
Iar timbrele româneşti se întorc acasă cu cea mai bună veste – Diploma medalie de aur – care ne onorează dar ne şi ne motivează pentru viitoarele competiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *