Schumacher

„Schumacher” – primul film documentar despre Michael Schumacher

Sport

„Schumacher” – primul documentar despre Michael Schumacher va fi lansat la Festivalul de Film de la Cannes și va spune povestea marelui pilot, singurul care a câştigat şapte trofee mondiale de Formula 1.

Flimul este realizat de Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertöns, cu acordul familiei.

„Este un an important pentru Michael Schumacher. În ianuarie a împlinit 50 de ani, iar în noiembrie va aniversa 25 de ani de la primul titlu câștigat în Formula 1. Suntem încântați de faptul că familia și managerul său au acceptat să colaboreze cu noi”, a afirmat unul dintre producători.

„Cariera excepțională a lui Michael merită celebrarea primului său titlu de campion mondial. Suntem foarte mulțumiți de faptul că de realizarea acestui film se ocupă o echipă de profesioniști veritabili”, a declarat Sabine Kehm, managerul fostului sportiv german.

Filmul arată cariera incredibilă a lui Schumacher, interviuri care nu au mai fost difuzate, declaraţii ale celor din familie, dar şi intervenţii ale colegilor sau ale adversarilor. „Va fi şi despre omul ambiţios, mecanicul şi capul de familie”, mai spun producătorii.

În 2013 Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi și a fost în comă indusă timp şase luni. A suportat mai multe intervenţii chirurgicale şi acum e tratat la domiciliu, starea sa actuală fiind cunoscută doar de familia care, preferă să păstreze totul secret.

Michael Schumacher este considerat cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile, ținând cont de cele 7 titluri mondiale câștigate, de cele 91 de victorii, 68 de pole position-uri și 76 cele mai rapide tururi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *