Simona Halep

Simona Halep acuzată de dopaj

Sport

Jucătoarea română de tenis, Simona Halep, a anunţat, vineri, pe rețelele sociale că a fost testată pozitiv la un control antidoping.
„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. E cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât contravine valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată.
Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu stiam despre continutul substantei ingerate și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, se va afla adevărul.

Nu e vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a scris Simona Halep pe Instagram și Facebook.

Simona Hlep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *