Adrian Mutu

Sports Festival 2020 – Adi Mutu va avea meciul de retragere în 13 iunie pe Cluj Arena

Sport

Adrian Mutu, fostul internațional al României, va juca meciul de retragere, anul viitor, la Cluj-Napoca, în cadrul Sports Festival 2020.
Anunțul a fost făcut public, marți, la Cluj-Napoca în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și fostul fotbalist.

Cea de-a treia ediție a Sports Festival propune un meci inedit, între foști fotbaliști ai naționalei României și prietenii lui Adrian Mutu, la rândul lor foști fotbaliști importanți ai lumii. În 13 iunie 2020, în fața publicului clujean se vor duela nume mari ale fotbalului precum Andrea Pirlo sau Francesco Totti, dar și foști internaționali români precum Mirel Rădoi.

„ Anunțăm azi o nouă etapă a ceea ce înseamnă Sports Festival 2020. În cadrul evenimentului vom avea două meciuri demonstrative, cel de tenis și cel de fotbal. Noi vom continua să încurajăm sportul, mișcarea. Vom merge pe aceeași rețetă, vom avea peste 30 de sporturi. Vom avea inițiere, vom avea conferințe, dar și un masterclass cu un invitat de marcă. Este o onoare pentru noi să-l avem alături pe Adrian Mutu, cel care a ales să își organizeze meciul de retragere alături de noi. Cred că l-am convins prin seriozitatea noastră. Noi am încercat și am reușit să aducem cele mai mari nume din lumea sportului astfel că, propunerea către Adi a venit natural. Dacă l-am avut aici pe Gică Hagi, alegerea lui Adi Mutu a venit natural”, a declarat Mirel Alexa, coorganizator Sports Festival.

Adrian Mutu a vorbit despre partida sa de retragere și a oferit detalii despre meciul de gală.

„ Vom încerca să formăm un mix între Generația de Aur și generația mea. Sports Festival a fost singura propunere care m-a convins. Mi-a plăcut ce se întâmplă pe lângă demonstrativ în cele patru zile, e un eveniment care ar trebui organizat peste tot. Nu m-a interesat în ce oraș va fi, important era să fie în România, dar Clujul este un oraș important al țării
Am dorit să aducem jucători tineri, care nu au jucat alături de noi. E important să le arăți unde poți ajunge dacă muncești. Am ales tot ce e mai bun și toți cei care pot să inspire tinerii. Sper să vină cât mai mulți fani la stadion, cât mai mulți iubitori ai fotbalului. Noi vrem să facem spectacol și să oferim un exemplu copiiilor”, a spus fostul internațional.

Meciul se va disputa pe Cluj Arena, iar biletele pentru acest meci spectacol pot fi achiziționate începând de marți, 8 octombrie 2019. Prețurile sunt cuprinse între 25 și 150 de lei.
În cadrul Sports Festival 2020 vor avea loc două meciuri demonstrative, unul de tenis și unul de fotbal.

La Sports Festival 2020 va reveni și Simona Halep, care anul acesta a jucat la Cluj într-un demonstrativ la care au mai participat Marius Copil, Fabio Fognini și Daniela Hantuchova.
Pe lângă numele menționate, organizatorii a dat asigurări că se poartă discuții cu alte nume mari din fotbalul internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *