„Teleşcoala” intră în vacanţă – din 25 octombrie

Social

De luni, 25 octombrie, „Teleşcoala”, emisiunea TVR 2 realizată în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării pentru elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, intră în vacanţă timp de două săptămâni.

Urmare a efectelor pandemiei – numărul mare de infectări cu SARS-COV-2 înregistrate în ultimele săptămâni în rândul elevilor şi profesorilor, autorităţile au decis ca toţi elevii din învăţământul preuniversitar să intre în vacanţă în următoarele două săptămâni, 23.10-05.11.2021, cu revenire la cursuri din 8 noiembrie.

În această perioadă, difuzarea emisiunii „Teleşcoala” va fi suspendată, decizie luată de comun acord cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, care furnizează tematica şi ordinea lecţiilor, cu scopul de a nu se decala programa şcolară.

Pe perioada vacanţei, de luni până vineri, pe tronsoanele orare alocate „Teleşcoala” se vor difuza, în prima săptămână, serialul pentru copii „Pistruiatul” (producţie 1973, regia şi scenariul: Francisc Munteanu), de la ora 9:00, respectiv de la ora 15:00 iar în a doua săptămână „Cireşarii” (producţie 1972, regia: Andrei

Blaier, scenariul: Constantin Chiriţă şi Radu Dumitru). Fillere „Engleza la minut” se vor difuza de la ora 9:40, respectiv de la ora 15:45.
Reamintim că lecţiile „Teleşcoala” se găsesc atât pe canalul Youtube al TVR, cât şi pe site-ul www.tvr.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *