Tom Cruise

Tom Cruise s-a întâlnit cu președintele Ucrainei – Vladimir Zelenski

Externe Actualitate

Tom Cruise se află zilele acestea în Ucraina, unde a avut o întrevedere cu șeful statului, Vladimir Zelenski, actor de profesie.

Cruise este în căutarea unor locuri de filmare pentru un nou proiect cinematografic, după cum scrie, pe Facebook, președintele ucrainean.

Un videoclip de la întâlnirea celor doi arată cum Zelenski, dă mâna cu Tom Cruise și îi spune: „Plăcerea e de partea mea! Arăți foarte bine, ca și în filme.”

„Mă ajută să îmi plătesc chiria” , a răspuns Tom Cruise, spre amuzamentul celor prezenţi în biroul președintelui.

În timpul întâlnirii, președintele Volodymyr Zelenski l-a informat pe Tom Cruise că recent Parlamentul ucrainean a adoptat legea privind compensările pentru producătorii străini, care filmează filme în Ucraina. Aceasta va facilita dezvoltarea industriei cinematografice în Ucraina și cooperarea cu partenerii internaționali în domeniul artei cinematografice. Volodymyr Zelenski a mai menționat că legea vizată va face Ucraina atrăgătoare pentru producătorii de cinema din lume.

Liderul de la Kiev, actor de profesie a devenit cunoscut în urma serialului de televiziune “Slujitorul poporului” , în care a jucat rolul unui profesor de istorie care a devenit preşedintele Ucrainei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *