Tramvaiul colindelor

„Tramvaiul colindelor” – timp de trei săptămâni în București

Lifestyle

„Tramvaiul colindelor” circulă timp de trei săptămâni în Capitală, până în 3 ianuarie 2020, pus la dispoziția călătorilor de Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Tramvaiul circulă pe traseul liniei 1 și le oferă pasagerilor colinde şi alte cântece de iarnă, româneşti şi internaţionale.

Tramvaiul este de tip Bucur LF, modernizat în Uzina proprie a STB. Vehiculul este decorat cu motive specifice sărbătorilor de iarnă și cu urarea „Sărbători fericite!”.

În tramvai au acces toţi călătorii, după un program normal de funcţionare şi cu opriri în toate staţiile de pe traseul liniei 1.

„Cu o tradiţie de 110 ani, Societatea de Transport Bucureşti a devenit un reper important în istoria Capitalei, făcând permanent eforturi pentru creşterea calităţii serviciilor și consolidându-şi de-a lungul timpului rolul semnificativ pe care il are în viaţa socială a oraşului. Tramvaiul Colindelor este unul dintre proiectele prin care STB își dovedește atașamentul față de călători. Proiectul îşi propune să aducă o nuanță veselă peste peisajul urban, în cele mai circulate zone din Bucureşti”, transmite STB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *