Turneul de tenis Mutua Madrid Open se va desfășura pe parcursul a două săptămâni

Sport

Turneul de tenis de la Madrid, Mutua Open, patronat de Ion Ţiriac, se va desfăşura, începând de anul viitor, pe parcursul a două săptămâni, în perioada 27 aprilie – 9 mai la Caja Magica, au anunțat organizatoii.

”Cele două săptămâni de competiţie pe care le vom avea începând cu anul viitor ne vor ajuta să ne poziţionăm ca unul dintre cele mai importante evenimente din calendar”, a afirmat, președintele de onoare al turneului, Manolo Santana.

Anul acesta, din cauza pandemiei, turneul de la Madrid ce trebuia să aibă loc în primavară, a fost reprogramat în septembrie, și în cele din urmă a fost anulat.

Astfel, în capitala Spaniei vor avea loc turneul masculin (ATP Masters 1.000) şi turneul feminin (WTA Premier Mandatory), competiţii unite în două săptămâni, fiind astfel singurul eveniment de la această categorie ce se va disputa în această formulă şi pe această durată.

“Suntem fericiţi că ne-am atins obiectivul de a deveni un turneu cu o durată de două săptămâni”, a declarat Feliciano Lopez, directorul Mutua Madrid Open. ”Era un lucru pe care-l urmăream de mai mult timp, un aspect care ne va permite să ne bucurăm mai multe zile de cel mai bun tenis din lume la Caja Magica.

Sunt sigur că atât sponsorii noştri, cât şi fanii turneului vor primi această veste cu entuziasm, ca şi oraşul Madrid de altfel, care va primi mai mulţi vizitatori pentru o perioadă mai lungă de timp”,a adăugat Lopez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *