Vodafone- Utilizatorii de telefoane inteligente din România sunt încurajaţi să folosească aplicaţia gratuită DreamLab

Lifestyle

Utilizatorii de telefoane inteligente din România sunt încurajaţi să folosească aplicaţia gratuită DreamLab, şi să contribuie, astfel, la accelerarea studiilor pentru găsirea unor tratamente împotriva virusului COVID-19, se arată într-un comunicat de presă al Vodafone România.

Aplicaţia DreamLab este parte a colaborării dintre Fundaţia Vodafone şi oamenii de ştiinţă de la Imperial College London. DreamLab este dezvoltată de către Fundaţia Vodafone Australia, care oferă oricărui posesor de telefon inteligent o modalitate uşoară de a sprijini cercetarea în domeniul cancerului. Începând din data de 8 aprilie 2020, în aplicaţie a fost inclus Corona-AI, un nou proiect care va folosi aceeaşi tehnologie pentru a ajuta la lupta împotriva răspândirii coronavirusului.

„Aşa cum spuneam şi în septembrie 2019, când Fundaţia Vodafone România a lansat local DreamLab pentru a sprijini lupta împotriva cancerului, această aplicaţie ne oferă tuturor şansa de a folosi tehnologia pentru a face bine. În aceste zile fără precedent, în care ne confruntăm cu pandemia provocată de coronavirus ce declanşează stări de alertă şi incertitudine, trebuie să privim lucrurile în ansamblu: întreaga lume este încercată de provocări, dar putem depăşi această situaţie dacă ne unim forţele.

Aplicaţia DreamLab oferă un cadru simplu pentru a face acest lucru. Nu necesită efort sau expunerea la riscuri de sănătate: din confortul căminului nostru, o putem descărca gratuit şi porni înainte de a ne culca, şi, în tot acest timp, fiecare dintre noi contribuie la salvarea miilor de oameni care suferă de această afecţiune virală. Putem şi chiar ar trebui să utilizăm tehnologia pentru a salva vieţi”, declară Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *