Wizz Air introduce opt rute noi din România către oraşe din Germania, Italia, Grecia şi Norvegia

Lifestyle

Compania aeriană, Wizz Air a anunțat vineri, opt noi rute de la București spre orașe din Italia, Danemarca, Norvegia, Germania și Grecia.

Potrivit unui comunicat al companiei, cele opt destinații cu plecare din București vor fi: Cagliari (Sardinia/Italia), Copenhaga (Danemarca), Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe/ Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

Împreună cu aceste opt rute noi, Wizz Air oferă acum 61 de rute către 20 de țări din București.

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 lei.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

„Pe măsură ce ne redeschidem treptat rutele, considerăm că este la fel de important să adăugăm oportunități noi și interesante de călătorie pentru pasagerii noștri, păstrând siguranța și confortul. Am introdus măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipajul de la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air să rămână o experiență fără griji, cu tarife mici și atractive”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *