stilou Regelui Mihai I

A fost lansat stiloul „Regele Mihai I al României – Ediție Regală”

Lifestyle

Compania germană Pelikan a realizat un stilou purtând numele Regelui Mihai I al României. Proiectul a fost inițiat pe timpul vieții Regelui Mihai și a primit consimțământul suveranului.

Proiectul, inițiat pe timpul vieții suveranului, în 2017, a primit consimțământul acestuia devenind astfel o inițiativă unică în lume. După doi ani, cele 300 de exemplare ale instrumentului de scris de lux ce poartă semnătura Regelui Mihai, sunt disponibile spre achiziționare în baza unei liste de înscriere.

În toată istoria de 180 ani a brandului nu a mai existat nicio altă personalitate pe plan național sau mondial în onoarea căreia Pelikan să dedice o ediție specială.

„Această iniţiativă este unică în lume, în toată istoria brandului nu a mai existat nicio altă personalitate pe plan naţional sau chiar şi mondial în onoarea căreia Pelikan să dedice o ediţie specială“, spune Horaţiu Nicolau, director general al Herlitz România, compania care operează local activitatea mai multor branduri, printre care şi Pelikan.

Cele 300 de exemplare ale stiloului Regele Mihai I al României sunt manufacturate cu cea mai mare atenție, folosindu-se în realizarea acestuia aur de 18K pentru peniță și de 23,5K pentru coroana regală și decorațiuni. Pe lângă semnătura Regelui Mihai, stiloul poartă și gravura dictonului căruia suveranul i-a fost fidel toată viața: Nihil sine Deo.

Prezentarea în premieră mondială a stiloului a avut loc la București, în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române și a Alteței Sale Regale Principele Radu, care au participat la dezvăluirea acestui obiect creat, deopotrivă, cu artă și cu înalt meșteșug tehnic.

La evenimentul „Literă de Rege” a fost prezent un public numeros, alcătuit din membri ai societății civile, ai mediului economic și jurnaliști. În cadrul evenimentului, reprezentanții Herlitz România au oferit primul exemplar al seriei Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, care a decis ca acesta să rămână cunoscut drept “Stiloul Regelui” și să fie expus la Castelul Peleș.

Stiloul „Regele Mihai I al României –Ediţie Regală“, ce face parte din categoria instrumentelor de scris de lux, va fi disponibil în doar 300 de exemplare, toate realizate manual. Acestea se vor vinde online, prin înregistrarea în platforma dedicată LiteraDeRege.ro, iar costul unui stilou este de 3.800 lei + TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *