ADRFR – pregătiţi să asigure necesarul de măşti şi materiale de protecţie pentru populaţie

Social Actualitate

În contextul noilor măsuri de protecție obligatorii în spațiile publice închise comunicate de către autorități și a reluării activităților economice care presupun deplasări și reintrarea în colectivități, membrii Asociatiei Distribuitorilor si Retailerilor Farmaceutici din Romania (ADRFR) sunt pregătiți să asigure necesarul de măști și materiale de protecție pentru a fi comercializate prin farmacii, potrivit unui comunicat de presă.

O preocupare permanentă de la începutul pandemiei COVID-19 rămâne identificarea unor parteneri, inclusiv din rândul companiilor românești care și-au dezvoltat capacități de producție în acest segment, care să poată furniza echipamente și produse, conforme cu standardele în vigoare.

Apreciem dialogul constant cu autoritățile din această perioadă cu scopul de a pune la dispoziția populației produse sanitare de protecție pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19, la prețuri competitive. Având în vedere că acestea vor fi utilizate pentru o perioadă lungă de timp, asigurarea accesului populației este o prioritate pentru membrii ADRFR.

Totodată, depunem toate eforturile pentru ca angajații implicați în activitatea de distribuție și personalul din farmacii să beneficieze în continuare de măsuri sporite de protecție și siguranță. Facem apel către pacienții care vor efectua vizite în farmacii să respecte regulile de distanțare socială pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus.

În spirit de solidaritate și responsabilitate pentru îmbunătățirea stării de sănătate a românilor, vom continua să ajutăm prin campanii de susținere a asociațiilor de pacienți și a voluntarilor care lucrează în sprijinul comunităților și grupurilor vulnerabile, prin furnizarea unor materiale de protecție de care au mare nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *