ANAF

ANAF – atrage atenția asupra unei posibile fraude prin sms

Actualitate Social

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează contribuabilii asupra unei posibile fraude care se petrece zilele acestea, semnalând că persoanele fizice recepţionează sms-uri sau email-uri, în care sunt informaţi că pot primi bani de la Fisc.

În aceste zile, oamenilor li s-au cerut în numele Fiscului date personale şi completarea unui formular.

Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor şi PIN-urile acestora.

Agenția face apel la oameni să nu deschidă site-ul din mesajele primite şi, totodată, le reamintește că ANAF nu transmite informaţii nesolicitate prin SMS.

„Persoanele sunt sfătuite să acceseze un site, la care este disponibil un formular, în care sunt solicitate, în numele ANAF, date personale, inclusiv date ale conturilor şi PIN-urile acestora. Rugăm contribuabilii să nu acceseze site-ul din sms-urile primite şi, totodată, le reamintim că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu transmite informaţii nesolicitate prin sms, iar portalul oficial al instituţiei este www.anaf.ro !”, precizează instituţia într-un comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *