Igienizare București

Încep tratamentele de combatere a țânțarilor în parcurile din Capitală

Social

Compania Municipală Eco Igienizare București va efectua tratamente pregătitoare de combatere a țânțarilor în parcurile din Capitală, se arată într-un comunicat de presă trimis de Municipalitate.

Acțiunea va avea loc în data de 15 iunie, între orele 04:00 – 07:00. Lucrătorii Companiei vor pulveriza substanțele de combatere a țânțarilor în parcurile aflate în subordinea Primăriei Municipiului București.

„Lucrătorii companiei vor pulveriza substanțele de combatere a țânțarilor în parcurile aflate în subordinea Primăriei Municipiului București: Parcul Herăstrău, Parcul Tineretului, Parcul Cișmigiu, Parcul Floreasca, Parcul Carol și Parcul Circului. În toate locațiile în care se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afișe informative despre perioada de desfășurare a acțiunilor, precum și informații despre substanțele folosite”, informează sursa citată.

În toate locațiile în care se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor vor fi amplasate, în locuri vizibile, afișe informative despre perioada de desfășurare a acțiunilor, precum și informații despre substanțele folosite.

Soluțiile pulverizate nu sunt nocive pentru oameni și animale de companie, dar este indicat ca în zonele în care se acționează populația să evite contactul direct cu substanțele active, care pot provoca iritația sistemului respirator, se mai precizează în comunicat.

Prin această acțiune, Compania Municipală Eco Igienizare București ralizează testarea noilor utilaje achiziționate, respectiv autovehicule cu echipamente ULV (Ultra Low Volume) generatoare de ceață, care trebuie calibrate și optimizate pentru efectuarea unor tratamente corecte și eficiente și care să ducă la realizarea unui confort sporit al populației în spațiile de relaxare în aer liber ale Municipalității, informează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *