bocelli

Andrea Bocelli – dă voce modei

Lifestyle

După ce a încântat publicul de la Festivalul Sanremo cu vocea sa inconfundabilă, Andrea Bocelli, a făcut inimile să vibreze, la Opera Metropolitană din New York, cu ocazia concertului liric“Three Centuries of Love”.

O perioadă în care Bocelli a fost absent timp de șapte ani, a cărui revenire extrem de apreciată, a fost de asemenea, ocazia de a da voce modei, semnată de Genny, pentru a prezenta colecția Black Evening Essential, în premieră mondială.

Muzica a unit perfect reprezentanții casei de modă Genny și protagoniștii, cu vocea tenorului, pe scena din New York.

Un omagiu nesfârșit al brandului, adus feminității, împreună cu reflecția unei noi cusături- contemporane – vestimentații în negru atemporal, sunt oferite în țesături sofisticate.

Martorii de excepție ai acestei întâlniri dintre operă și modă, sunt Isabel Leonard și Nadine Sierra, cântărețe de operă care, s-au alăturat Maestrului Bocelli în timpul concertului de la „Metropolitan Opera House” din New York.

Colecția în ediție limitată, este disponibilă în magazine și online, gata să fie îmbogățită cu noi modele, întotdeauna fidele codurilor stilistice ale mărcii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *