Andrea Bocelli va cânta de Paștele Catolic la Domul din Milano

Lifestyle

Andrea Bocelli va cânta fără spectatori, duminică, de Paștele catolic la Domul din Milano.

Tenorul va susține un concert în Ziua Învierii, la Domul din Milano. Evenimentul Andrea Bocelli “Music for Hope” va fi transmis live pe contul sau de YouTube, în toată lumea.

Andrea va fi acompaniat doar de organistul celebrei catedrale, Emanuele Vianelli, după ce Domul a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus.

„În ziua în care celebrăm încrederea în triumful vieții, sunt onorat și fericit să răspund „ Da ”invitației din partea reprezentanților orașului și ai Duomului din Milano. Cred în puterea de a ne ruga împreună, cred în Paștele creștin, simbolul universal al unei renașteri de care toată lumea, credincioși și necredincioși, avem nevoie acum. Grație muzicii, împărtășită online, ne vom da cu toții mâinile și vom îmbrățișa inima rănită și pulsândă a Pământului. (…)

Generosul, curajosul și vizionarul oraș Milano, precum și întreaga Italie vor fi din nou, foarte curând, un model de succes, un motor al renașterii la care sperăm cu toții. Va fi o bucurie să stăm martori în Dom la celebrarea Paștelui, care evocă misterul nașterii și al renașterii”, a declarat Andrea Bocelli.

Reprezentanţii Vaticanului au anunţat că, anul acesta, slujba de Paşti va avea loc pentru prima dată în absenţa credincioşilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *