parlamentul european

Parlamentului European – 1.000 de mese pe zi pentru personalul medical şi cei nevoiaşi

Externe

Președintele Parlamentului European, David Sassoli, despre măsurile de solidaritate de la Bruxelles – o parte din clădirea Parlamentului European va fi pusă la dispoziţia celor fără adăpost în timpul situaţiei de urgenţă provocate de pandemia de COVID-19, iar bucătăriile PE vor găti peste 1.000 de mese pe zi care vor fi distribuite celor nevoiaşi şi personalului medical, a anunţat miercuri preşedintele PE, David Sassoli.

„Solidaritate concretă cu cetăţenii. Aceasta este linia Parlamentului European. În acord cu regiunea capitalei Bruxelles, am decis să punem o parte din clădirea noastră la dispoziţia celor fără adăpost şi celor mai vulnerabili în societate, pe perioada acestei urgenţe sanitare grave.

În plus, bucătăriile noastre vor găti peste 1.000 de mese pe zi care vor fi distribuite celor nevoiaşi, precum şi lucrătorilor din domeniul medical pentru a-i ajuta să-şi facă treaba. Suntem aproape de cei care suferă, de cei care muncesc neobosit în spitalele noastre, de oraşul şi de oamenii din Bruxelles, precum şi de cei din Strasbourg şi Luxemburg care ne găzduiesc şi care au nevoie de ajutor astăzi.

Puterea Europei este în abilitatea ei de a acţiona cu solidaritate”, a declarat David Sassoli , într-un mesaj video postat pe site-ul PE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *