Apple

Apple a lansat trei modele de iPhone

Lifestyle Actualitate

Apple a lansat marți trei modele de iPhone: iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max. Preţul pntru un iPhone 11 pornește de la 699 dolari, pentru iPhone 11 Pro începe de la 999 de dolari, iar pentru iPhone 11 Pro Max începe de la 1.099 de dolari.

Noile smartphone-uri Apple vor fi disponibile pentru precomenzi începând de vineri și vor ajunge în magazine pe 20 septembrie.

iPhone 11 va fi disponibil în șase culori și are un display de 6,1 inch Are două camere de 12 MP și o baterie care va rezista cu o oră mai mult decât cea a iPhone XR, spun cei de la Apple. Apple iPhone 11 va rula pe un procesor Apple A13 Bionic.

iPhone 11 Pro va avea trei camere foto de 12 MP: unghi normal, unghi ultra larg și telefoto Bateria noului iPhone 11 Pro va dura cu patru ore mai mult decât iPhone XS.

iPhone 11 Pro Max va fi cu 5 ore mai rezistent decât iPhone XS Max Smartphone-ul va avea două dimensiuni: 5,8 și 6,5 inch. iPhone 11 Pro va fi disponibil în patru culori: midnight green, space grey, silver și gold Telefonul va rula tot pe un procesor Apple A13 Bionic, despre care compania spune că este mai eficient ca niciodată.

Prezentarea a avut loc în cadrul unei eveniment desfășurat marți, în amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park. În cadrul evenimentului de marți, Apple a lansat și noul model de iPad, cu un ecran mai mare, de 10,2 inch. Are un procesor A10 Fusion, iar prețurile vor porni de la 329 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *