ATP Motors

ATP Motors – deschide o nouă reprezentanță Mazda

Social

Compania ATP Motors deschide o nouă reprezentanță Mazda în Sânnicoară, judeţul Cluj. Mazda ajunge astfel să fie prezentă în România prin 12 parteneri și 17 puncte de vânzare.

În interiorul celui mai nou showroom Mazda, clienții vor putea interacționa cu patru automobile, în timp ce flota de test, deja aflată la dispoziţia clienţilor, include cele mai populare modele ale mărcii. Clienţii au acces la Noua Mazda3 ce a obținut premiul „Best of the Best” în cadrul prestigiosului concurs international pentru design de produs Red Dot 2019.

ATP Motors le asigură doritorilor consultanță de specialitate pe întregul proces de achiziție, îndrumare și consiliere post-vânzare la cele mai înalte standarde Mazda: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii.

„Prezența Mazda în regiunea de Nord-Vest a ţării este consolidată cu o nouă reprezentanţă ATP Motors, un partener cu o reputație foarte bună. Sunt convins că extinderea colaborării cu ATP Motors va fi un avantaj real, atât pentru Mazda, cât și pentru viitori posesori ai modelelor noastre.

ATP Exodus Grup este un brand cu experiență foarte vastă în segmentul auto, un nume recunoscut pe plan național. Iubitorii Mazda au de acum un nou punct de vânzare și de service la dispoziție în inima Transilvaniei, realizat după ultimele standarde Mazda. Este un alt pas realizat din dorința de a aduce și în showroom-uri și în centrele de service experiența superioară de la interiorul modelelor Mazda ”, a declarat Cristian Rigu, country manager Mazda România.

Primul dealership ATP Motors, parte a ATP Exodus Group, a demarat in 2008. Din iunie 2010 ATP Motors este dealer autorizat in reteaua Mazda din Romania.

Pe piata de profil din regiunea de nord-vest a tarii activeaza prin 2 centre auto Mazda autorizate: in Baia Mare si in Oradea. Noi oportunitati se deschid acum prin extinderea afacerii in Sannicoara, judetul Cluj si se consolideaza pozitia ATP Motors de jucator important pe piata auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *