AUR cere de urgenţă demiterea ministrului Agriculturii

Politica

Demiterea şefului APIA, Ionuţ Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri nu este altceva decât o mascaradă făcută de ministrul PSD al agriculturii, Florin Barbu, nimeni altul decât marioneta lui Paul Stănescu, doar pentru a ascunde adevăratul motiv.

În realitate, pesediştii sunt deranjaţi că şeful APIA a semnalat tunul de cinci milioane de euro pe care firmele apropiate baronului Paul Stănescu urmau să îl dea statului român, prin subvenţiile cerute pentru recoltarea stufului din Delta Dunării. Procedura, ilegală de altfel, se află în stadiul de verificare la APIA.

AUR cere de urgenţă demiterea ministrului Agriculturii, care nu este altceva decât o păpuşă uşor manevrabilă, pusă în funcţie de baronul Paul Stănescu, pentru a-i servi propriilor interese.
Solicităm repunerea lui Ionuţ Lupu la şefia APIA şi continuarea verificărilor legate de subvenţiile pe care familia Stănescu ar trebui să le primească de la APIA. Nici cel mai credul naiv de pe această lume nu îşi poate imagina că în două luni de când a fost pus în funcţie, şeful APIA ar fi reuşit să blocheze banii pentru fermieri, în condiţiile în care lucrurile trebuiau să fie foarte clar stabilite de fostul şef al APIA, Adrian Pintea, care acum este mâna dreaptă a ministrului Agriculturii. Prin această mişcare, cel mai probabil PSD nu urmăreşte decât să îl aducă înapoi pe Adrian Pintea la şefia APIA pentru a controla subvenţiile de milioane de euro pe care familia Stănescu a pus ochii, pentru a avea un servitor credincios în fruntea acestei instituţii.

Nici pe cei din PSD, nici pe cei din conducerea Ministerului Agriculturii nu îi interesează de fermierii români. Singura lor grijă este cea privind afacerile pe care le au în acest domeniu crucial pentru economia naţională.
Departamentul de comunicare al Alianţei pentru Unirea Românilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *